Massagepraktijk InBalance
Wellness-, ontspannings- en sportmassage

- Massage met zorg en aandacht -

  

De praktijk

 


Mijn naam is Angela Doorduin-Ris en ik ben gecertificeerd NGS-masseur®.

Massagepraktijk InBalance is gevestigd in Oostvoorne.


 

Massagepraktijk InBalance bestaat sinds 24 juni 2019. Tijdens deze 4,5 jaar heb ik al aardig wat opleidingen en cursussen mogen volgen om mijn kennis en vaardigheden omtrent masseren bij te houden en uit te breiden. De technieken  die ik tijdens deze cursussen gevolgd heb, combineer ik nu waar nodig tijdens de massages en behandelingen die ik mag geven. Hierbij een greep uit de opleidingen en cursussen die ik in de loop der tijd heb mogen volgen:

- Opleiding Wellnessmassage

- Opleiding Sportmassage

- Triggerpoint massage

- Bewegingstherapie

- Stoelmassage

- Gespecialiseerde sportmassage bij hardlopers


Ook ben ik in het bezit van een geldig EHBSO-, AED- en Reanimatiebewijs.


In deze periode heb ik als masseur ook deelgenomen aan meerdere sportevenementen, waaronder in 2021 de Tour For Life en in 2022 de Nijmeegse 4Daagse. In mei 2024 zal ik als masseur meegaan met de Roparun en daar Team 123 Steinweg ondersteunen. Zie ook mijn persoonlijke pagina op de website van de Roparun https://www.roparun.nl/fundraisers/angela-doorduin-ris en ons teamprofiel  https://www.roparun.nl/teams/steinweg-team-123.De praktijk is gelegen aan de Bakenweg 5a te Oostvoorne, aan de rand van het Kruininger Gors. 

Wanneer u ons erf oprijdt, ziet u aan uw linkerhand een hek met een bordje van Massagepraktijk InBalance erop. Hier kunt u tevens uw auto parkeren. 


NGS-masseur®


Ik ben als masseur aangesloten bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en mag mij dan ook NGS-masseur® noemen. Hiermee bied ik u een stukje kwaliteit en laat ik zien dat mijn werkwijze verloopt op basis van de NGS gedrags- en beroepscode. Zie voor meer informatie https://www.ngsmassage.nl/wie-is-de-ngs-masseur .


Ik doe mijn uiterste best om u een zo goed mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u ontevreden bent, en wellicht zelfs een klacht wilt indienen als u en ik er onverhoopt samen niet uit komen. Ik ben aangesloten bij het NGS en daarmee is er een klachtenregeling van toepassing waar u gebruik van kunt maken. Ook kunt u terecht bij een klachtenfunctionaris. Ga voor meer informatie naar:  https://www.vindeenmasseur.nl/klachtovereenmasseur .


Gastenboek & referenties

E-mailen
Bellen
Instagram